این جلسه با حضور آیتالله سیدمحمد خامنهای و اساتید برجستهای چون آقایان دکتر شریعتمداری، دکتر دینانی، دکتر محقق داماد و چند تن دیگر برگزار شد. در این نشست دوستانه مباحثی میان فضلا و دانشمندان طرح شد از جمله اینکه برای ارتقاء علمی دانشگاهها میباید محیط انتقاد علمی فراهم باشد تا مسائلی که مانع تولید علم است مشخص و برای آن راهحل ارائه شود.
از دیگر نکات مطرح شده آنکه یکی از گامهای بزرگی که شورای عالی انقلاب فرهنگی باید بردارد تأمین آسایش خاطر اساتید است تا ایشان مجبور نباشند فعالیتهای خود را به جهت تأمین اقتصادی بالا برده و از کیفیت نظارت آنان بر پایاننامهها و همینطور تدریس ایشان کاسته شود.
مطلب دیگر آنکه یکی از علل رکود کشور آن است که موسسات و دانشگاههای بسیاری با هدف تربیت تکنسین (مدرک فوقدیپلم) ایجاد شده است اما متأسفانه پس از مدتی همه آنها هدف دیگری را در پیش گرفتهاند مانند دانشگاه امیرکبیر، علم و صنعت و دانشگاه جامع علم و تکنولوژی، به گفته یکی از اساتید باید موانعی را که نمیگذارند این دانشگاهها به اهداف والای خود دست پیدا کنند و آنها را از مسیر خود منحرف میسازند، از میان برداشت. چرا که مگر یک کشور به چه تعداد مهندس و دکتر نیازمند است؟ آیا جز این است که پیشرفت آلمان مدیون تربیت گروه کثیری از تکنسینهاست.
اگر مردم تشویق شوند که در گوشه و کنار، خودشان دانشکدههای کوچکی تأسیس کنند و فوقدیپلم حرفهای و کارآمد تربیت نمایند مشکل رکود جامعه ما حل خواهد شد، به تبع آن خدمات، زیاد میشود و قیمت خدمات نیز پایین خواهد آمد.