_

  تاريخ:12/10/1388

چاپ صفحه        ذخيره صفحه

حضور «بنياد حكمت اسلامي صدرا» در نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي فناوري

 

 

بنياد حكمت اسلامي صدرا، امسال در دهمين نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي و فناوري، با دو غرفه فصلنامه خردنامه صدرا و انجمن تاريخ حكمت و فلسفه، حضور چشمگيري داشت.

___________________________________________________________________

 

 

 

  دهمين نمايشگاه پژوهش و فناوري كه زيرنظر وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، در محل مصلي بزرگ امام خميني(ره) برگزار شده بود، هفته گذشته به پايان رسيد.

  بنياد حكمت اسلامي صدرا كه همواره دغدغه محوري كردن‌ طرح‌هاي پژوهشي متعددي را در دستور كار خود داشت، با دو غرفه فصلنامه خردنامه صدرا در بخش مجلات، و انجمن تاريخ حكمت و فلسفه در بخش انجمن‌ها، شركت فعال داشت.

  در غرفه فصلنامه خردنامه، شماره‌هاي مختلف اين مجله علمي ـ پژوهشي كه به صاحب‌امتيازي و مدير مسئولي آيت‌الله سيد محمد خامنه‌اي، در حوزه فلسفه اسلامي منتشر مي‌شود، در معرض ديد بازديدكنندگان قرار گرفت.

  در غرفه انجمن تاريخ جامع حكمت و فلسفه نيز كه با نظارت رئيس بنياد حكمت اسلامي صدرا فعاليت مي‌كند، چكيده‌اي از فعاليتها و اهداف چهارگروه علمي طرح تدوين تاريخ حكمت و فلسفه، با عناوين تاريخ انديشه و فلسفه باستان، تاريخ فلسفه اسلامي، تاريخ فلسفه در قرون وسطي و فلسفه‌هاي جديد و معاصر ارائه شده بود.

  اين مركز نخستين بار به ابتكار بنياد حكمت اسلامي صدرا و با شركت اساتيد و محققان كشورهاي صاحب كرسي فلسفه در پنج قاره و كليه ممالك اسلامي در تدوين آن، تاسيس شد.

  مركز تدوين تاريخ جامع حكمت و فلسفه، جهت نگارش و چاپ اين طرح سترگ به دو زبان فارسي و انگليسي، كه مشتمل بر مجموعه‌اي حدود چهل جلد مي‌باشد، اقدام به تشكيل جلسات متعددي براي رايزني فني و علمي براساس برنامه‌ريزي و زمان‌بندي دقيق نموده است، كه تصاوير مربوط به آن در نمايشگاه به معرض ديد گذاشته شد.

 از ديگر دستاوردهاي اين مركز، مي‌توان به كتابخانه تخصصي حكمت و فلسفه، اشاره كرد كه طي چهار سال گذشته، تعداد قابل توجهي از منابع تاريخي و فلسفي، اعم از چاپهاي قديم و جديد و آثار مصححان مختلف را جمع‌آوري و در خود جاي داده است.

 نكته قابل توجه ديگر پوسترهاي مربوط به فراخوان مقاله مجله تخصصي تاريخ فلسفه زيرنظر بنياد صدرا بود.

  اين مجله قصد دارد مقالاتي را كه در حوزه تاريخ فلسفه، مطالعات تطبيقي، ريشه‌شناسي و مكاتب فلسفي، بصورت تحليلي، همراه با ايده‌هاي بديع و منطبق با اصول پژوهشي و سلامت و سلالت زبان پارسي نگاشته شده، چاپ و به انتشار برساند.

  دهمين نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي و فناوري با حضور 42 وزارتخانه و مؤسسه پژوهشي، 68 دانشگاه و مركز تحقيقاتي، 150 نشريه علمي، 80 انجمن علمي، 26 نشريه بين‌المللي و 113 مطلب علمي برگزار شد و با توجه به عدم برنامه‌ريزي دقيق و اصولي و كاستي‌هاي فراوان، به گفته مسئولين برگزار كننده، نسبت به سال‌هاي گذشته از عمق بيشتري برخوردار بود.

 

   انتهاي پيام

 

 

 

 

     صفحه بعدي            بازگشت به صفحه اصلي             صفحه قبلي